Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdivenine sahip yapmak makro bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok yasal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Ancak kuşkusuz bir yangın merdivenine ehil çıkmak ciğerin binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Mühlik sınıftaki çalışmayerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Ayrıca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Binaların yapısına munis kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak derunin kullanılmaktadırlar.

İstanbul merkezli şirketimiz, Yangın Merdiveni Kapısı yangın eminği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık bünyeyor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Strüktürda mevcut insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna hileınmasında önemli bir rol oynar.

Yaklaşık 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz saygınlık iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli Yangın Merdiveni Kapısı şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina karıni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yangın kapısı imal edebiliriz.

Report this wiki page