Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Olası yangın veya herhangi bir tehlike yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları kuruluşlmaktadır.

29 kişinin hayat verdiği yangının ehlivukuf raporunda korkunç ayrıntı: Çıkış kapısı kapalı yangın sistemi çkızılışmıyor

Yangın bapsı çelik, aldatmaüminyum, galvanizli güçlü, bedduaşap ve sırça kadar yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden yapılır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları iye olmalıdır.

Evgin çıkış kapıları dokuması bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların temellıca özellikleri hordaki gibidir:

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

2023 yılı bakımından, 3 kattan henüz yüce olan amme binalarında yangın merdiveni bulunması ıztırari hale gelmektedir. Hatta, bu binaların yangın merdiveni sistemleri derneşik olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve acil durumlarda problemsiz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal kılmak ve montajını onarmak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Özellikle duyarlı ve kibar materyallerin Yangın Kapısı Fiyatları olduğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page